港式油雞

Žádné hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 人份

Suroviny

  • 醬油
    280 克
  • 冰糖
    130 克
  • 切片
    10 克
  • 切段
    75 克
  • 八角
    2 顆
  • 草果
    2 顆
  • 乾燥月桂葉
    2 片
  • 山柰
    3 顆
  • 桂皮 約 5 公分 長
    1 塊
  • 去骨雞腿排 仿土雞腿,(1 支 約 360 克)
    2 支
  • 紹興酒
    2 大匙
  • 10 克
  • 25 克
  • 切蔥花
    40 克
  • ½ 茶匙

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 4330.5 mg
Protein 20.1 g
Kalorie 1483.2 kJ / 354.5 kcal
Tuk 14.5 g
Vláknina 1.4 g
Nasycený tuk 3.1 g
Sacharidy 38.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...