Zařízení & příslušenství
南瓜丝配萨拉米、戈贡佐拉芝士和核桃
Příprava 10min.
Celkový 25min.
4 人份
Suroviny
-
南瓜 去皮,切成适合进料管的块700 克
-
核桃30 克
-
球茎茴香 一切四块250 克
-
蒜瓣1 个
-
橄榄油30 克
-
水150 克
-
蔬菜高汤块1 个
-
盐½ 茶匙
-
黑胡椒粉1 小撮
-
意大利萨拉米香肠 切成薄片300 克
-
软质甜戈贡佐拉芝士 (参考贴士)150 克
-
新鲜欧芹 切碎,装饰用
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
1334.8 mg
Protein
24.9 g
Kalorie
2370 kJ /
566.5 kcal
Tuk
43 g
Vláknina
5 g
Nasycený tuk
15.5 g
Sacharidy
23.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
螺旋团团转
25 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
肉炒黑木耳白菜
30min.
小鸡炖蘑菇
40min.
红烧猪蹄
2hod. 10min.
皮冻
13hod. 30min.
肉炒蒜薹
25min.
肉烧豆角
45min.
杭椒炒猪肝
20min.
排骨炖土豆
55min.
番茄肉片
30min.
葱爆羊肉
25min.
土豆炖牛肉
1hod. 35min.
蒜泥白肉
1hod.