Spicy Beef with Red Peppers

4.6 5 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 portions

Suroviny

  • Spanish onion cut into pieces
    45 g
  • parsley, fresh leaves and tender stems
    3 - 4 sprigs
  • olive oil
    30 g
  • red bell pepper cut into pieces (approx. 2.5 cm
    300 g
  • chopped tomatoes, canned
    100 g
  • salt plus extra to season, to taste
    1 tsp
  • brown sugar
    2 tsp
  • cayenne pepper, dried, flake
    2 pinches
  • veal meat rump or tenderloin
    450 - 500 g
  • black pepper, ground to season, to taste

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 688.3 mg
Protein 25.4 g
Kalorie 985.1 kJ / 235.5 kcal
Tuk 10.7 g
Vláknina 2.2 g
Nasycený tuk 2 g
Sacharidy 8.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...