Zařízení & příslušenství
Portugalská zelená vejce
Příprava 15min.
Celkový 50min.
12 kusů
Suroviny
-
600 gramů vody
-
7 vajec
-
35 gramů mléka
-
25 gramů chleba
-
25 gramů petrželové natě pouze listy (cca 5 svazků)
-
1 polévkové lžíce octa
-
½ polévkové lžíce hořčice plnotučné
-
½ čajové lžičky soli
-
1 špetka pepře, černého, mletého
-
hladká mouka na obalení
-
strouhanka na obalení
-
olej na smažení
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 kus
Protein
5.1 g
Kalorie
690 kJ /
164 kcal
Tuk
13.5 g
Sacharidy
6.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Velikonoční překvapení
9 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Mandlová zmrzlina s ovocnou omáčkou
2 Std. 30 Min
Rajčatovo-sýrové fondue s klobásou
Keine Bewertungen
Celozrnné knedlíky s burisony
50 Min
Zelné knedlíky
36 Min
Kukuřičný chléb (Brôa de milho)
2 Std. 45 Min
Zapečené misky s mořskými plody (bez laktózy)
Keine Bewertungen
Pastilla koláč plněný kachním masem, meruňkou a piniovými oříšky
50 Min
Králičí terina s čerstvými bylinkami
2 Std. 35 Min
Kuřecí terina s klobásou a anglickou slaninou
Keine Bewertungen
Mořský ďas se zeleninou a bazalkou
30 Min
Zabaione
15 Min
Tiramisu
5 Std. 20 Min