Zařízení & příslušenství
Portugalská zelená vejce
Příprava 15min.
Celkový 50min.
12 kusů
Suroviny
-
600 gramů vody
-
7 vajec
-
35 gramů mléka
-
25 gramů chleba
-
25 gramů petrželové natě pouze listy (cca 5 svazků)
-
1 polévkové lžíce octa
-
½ polévkové lžíce hořčice plnotučné
-
½ čajové lžičky soli
-
1 špetka pepře, černého, mletého
-
hladká mouka na obalení
-
strouhanka na obalení
-
olej na smažení
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 kus
Protein
5.1 g
Kalorie
690 kJ /
164 kcal
Tuk
13.5 g
Sacharidy
6.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Velikonoční překvapení
9 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Jehněčí hřebínek s ratatouille, zelenými fazolkami a zapečenými bramborami
Brak ocen
Ovocný talíř s medovo-citrónovým dresinkem
Brak ocen
Panellets
11 godz. 20 min
Pisco sour (citrónový koktejl)
10 min
Kachna s vaječnými nudlemi a zeleninou
1 godz. 20 min
Zabaione
15 min
Tandoori
5 min
Bengálský jogurtový dezert Bhapa doi
Brak ocen
Vepřová terina s nádivkou z kachních prsou a jater
Brak ocen
Minicupcaky á la citrónový meringue páj
1 godz. 10 min
Zmrzlina s Oreo® sušenkami
8 godz. 30 min
Vaječný likér z domácího salka (pro TM7)
45 min