Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 stroužky česneku
- 50 gramů zelených oliv, bez pecek
- 50 gramů černých oliv, bez pecek
- 50 gramů extra panenského olivového oleje
- 800 gramů králíka, naporcovaného (6 - 8 kousků), omytého ve vodě s octem
- 1 polévková lžíce kaparů, solených, omytých
- 1 chilli papričku, čerstvou, na kousky
- 1 špetka soli
- 1 špetka pepře, černého, mletého
- 200 gramů cherry rajčátek, na kousky
- 50 gramů vody, plus špetka domácí dochucovací pasty, kuřecí
- 50 gramů suchého bílého vína
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1443 kJ / 345 kcal
- Protein
- 28.8 g
- Sacharidy
- 2.2 g
- Tuk
- 23.7 g
- Vláknina
- 1.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
25 min
Miso-jogurtový bramborový salát
35 min
Rajčatovo-sýrové fondue s klobásou
Žádné hodnocení
Pražské vejce podávané na večírcích Adiny Mandlové
20min
Thajské rybí karbanátky
1h 10 min
Krůtí maso s mangoldem a houbami
40 min
Pikantní králík s červenou cibulí a pivem
45 min
Ryba s bylinkovo-sýrovou krustou, bramborami a květákem
1 Std. 15 Min
Rychlý jehněčí dansak
45 min
Asijský salát s hovězím masem a nudlemi
1 Std.
Ragú z kapra, paprik a rajčat
30 min
Hovězí na tamarindu s rýží
1 Std.