Kapusta plněná žampióny s hříbkovou omáčkou (golabki)

Kapusta plněná žampióny s hříbkovou omáčkou (golabki)

4.4 10 hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 1hod. 30min.
4 porce

Suroviny

  • 1400 gramů vody
  • 8 kapustových listů
  • 200 gramů rýže
  • 100 gramů cibule na kousky
  • 500 gramů žampiónů napůl
  • 30 gramů másla
  • 1 čajová lžička soli podle chuti
  • 1 špetka pepře černého, mletého podle chuti
  • 1 kostka bujónu
  • 100 gramů taveného sýru
  • 20 gramů hladké mouky
  • 1 polévková lžíce smetany 30% tuku
  • 10 gramů hříbků, sušených předem namočených (1 hodinu)

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porci

Protein 11 g
Kalorie 1364 kJ / 325 kcal
Tuk 10 g
Vláknina 7 g
Sacharidy 50 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...