Kompatibilní verze
Kapusta plněná žampióny s hříbkovou omáčkou (golabki)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1400 gramů vody
- 8 kapustových listů
- 200 gramů rýže
- 100 gramů cibule, na kousky
- 500 gramů žampiónů, napůl
- 30 gramů másla
- 1 čajová lžička soli, podle chuti
- 1 špetka pepře černého, mletého, podle chuti
- 1 kostka bujónu
- 100 gramů taveného sýru
- 20 gramů hladké mouky
- 1 polévková lžíce smetany 30% tuku
- 10 gramů hříbků, sušených, předem namočených (1 hodinu)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1364 kJ / 325 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 50 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cheesecake s ricottou a pistáciemi
10 Min
Plněné krokety
2 Std. 30 Min
Zeleninový salát ve skleničce
20 min
Ravioli wonton s kozím sýrem a pestem
40 Min
Kanapky s pomazánkou z artyčoků
Žádné hodnocení
Kapustové rolky s jáhlami a houbovou omáčkou
1 Std. 40 Min
Lilkové kuličky s vlašskými ořechy
Žádné hodnocení
Kulebjaka - piroh se zelím a houbami
2 Std. 40 Min
Chřestová polévka s rukolou a bazalkou
40 Min
Bylinková polévka s vejci
30 Min
Tiramisu pohár s křupavými mandlemi
3hod. 15min
Lišková polévka
1 Std. 40 Min