Kapusta plněná žampióny s hříbkovou omáčkou (golabki)
TM5 TM6

Kapusta plněná žampióny s hříbkovou omáčkou (golabki)

5.0 (3 hodnocení)

Suroviny

  • 1400 gramů vody
  • 8 kapustových listů
  • 200 gramů rýže
  • 100 gramů cibule, na kousky
  • 500 gramů žampiónů, napůl
  • 30 gramů másla
  • 1 čajová lžička soli, podle chuti
  • 1 špetka pepře černého, mletého, podle chuti
  • 1 kostka bujónu
  • 100 gramů taveného sýru
  • 20 gramů hladké mouky
  • 1 polévková lžíce smetany, 30 % tuku
  • 10 gramů hříbků, sušených, předem namočených (1 hodinu)

Nutriční hodnoty
na 1 porci
Kalorie
1364 kJ / 325 kcal
Protein
11 g
Sacharidy
50 g
Tuk
10 g
Vláknina
7 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 71 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30dennímu zkušebnímu období a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty