Zařízení & příslušenství
Kapusta plněná žampióny s hříbkovou omáčkou (golabki)
Příprava 25min.
Celkový 1hod. 30min.
4 porce
Suroviny
-
1400 gramů vody
-
8 kapustových listů
-
200 gramů rýže
-
100 gramů cibule na kousky
-
500 gramů žampiónů napůl
-
30 gramů másla
-
1 čajová lžička soli podle chuti
-
1 špetka pepře černého, mletého podle chuti
-
1 kostka bujónu
-
100 gramů taveného sýru
-
20 gramů hladké mouky
-
1 polévková lžíce smetany 30% tuku
-
10 gramů hříbků, sušených předem namočených (1 hodinu)
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
11 g
Kalorie
1364 kJ /
325 kcal
Tuk
10 g
Vláknina
7 g
Sacharidy
50 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Plníme!
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Celerové řízky s parmazánem a jogurtovým dipem
1 Std.
Chlebová pivní polévka
30 Min
Sezamové pesto
10 Min
Bigos
1 Std. 30 Min
Kadeřávek s pikantní zálivkou
15 Min
Kapustovo-pórkové roládky z lososa
30 Min
Ruský bramborový salát
50 Min
Vegetariánské chilli
1 Std. 5 Min
Dort s vaječným likérem
13 Std. 15 Min
Květáková pizza s klobáskou
1 Std. 20 Min
Zelný Eintopf s bílými fazolemi a rajčaty
40 Min
Karpatka
4 Std. 30 Min