Kompatibilní verze
Kapusta plněná žampióny s hříbkovou omáčkou (golabki)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1400 gramů vody
- 8 kapustových listů
- 200 gramů rýže
- 100 gramů cibule, na kousky
- 500 gramů žampiónů, napůl
- 30 gramů másla
- 1 čajová lžička soli, podle chuti
- 1 špetka pepře černého, mletého, podle chuti
- 1 kostka bujónu
- 100 gramů taveného sýru
- 20 gramů hladké mouky
- 1 polévková lžíce smetany 30% tuku
- 10 gramů hříbků, sušených, předem namočených (1 hodinu)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1364 kJ / 325 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 50 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Eintopf se zelím a kroupami
1h
Zabijačková černá polévka
35 Min
Salát pro tvorbu kolagenu
40min
Veganská houbová polévka s lilkem a divokou rýží a opečeným chlebem
45min
Zeleninové chipsy pečené v troubě
Žádné hodnocení
Vrstvené řezy
1h 20 min
Čočková sekaná
6 Std. 20 Min
Stew z fazolí černé oko s olihní
Žádné hodnocení
Sardinky v balíčku se salátem z fazolových lusků
Žádné hodnocení
Bílé fazole se zakysanou smetanou a pórkem
20 min
Veganský nářez na způsob sýra
6 Std. 40 Min
Veganská dršťková polévka s cizrnou a hlívou ústřičnou
30min