Kompatibilní verze
Kapusta plněná žampióny s hříbkovou omáčkou (golabki)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1400 gramů vody
- 8 kapustových listů
- 200 gramů rýže
- 100 gramů cibule, na kousky
- 500 gramů žampiónů, napůl
- 30 gramů másla
- 1 čajová lžička soli, podle chuti
- 1 špetka pepře černého, mletého, podle chuti
- 1 kostka bujónu
- 100 gramů taveného sýru
- 20 gramů hladké mouky
- 1 polévková lžíce smetany 30% tuku
- 10 gramů hříbků, sušených, předem namočených (1 hodinu)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1364 kJ / 325 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 50 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vepřové závitky s rýží
55min
Zelené fazolky s tymiánem
Brak ocen
Ančovičkové máslo
4h 20 min
Celerové ragú s mandlemi
45 Min
Bílé fazole se zakysanou smetanou a pórkem
20 Min
Těstovinová rolka plněná směsí mletého masa a zeleniny s rajčatovou omáčkou
1 Std. 30 Min
Houbový guláš s knedlíky v ubrousku
1h 10min
Artyčokový dip s tofu
10 Min
Rebarborový crumble
55min
Tagliatelle s restovanými hříbky
1 Std.
Salát z červeného zelí a hrušek s koriandrem
5 Min
Fazolková polévka s koprem a vejcem
30 Min