Zařízení & příslušenství
百香果蒸肋排
Příprava 15min.
Celkový 45min.
2 人份
Suroviny
-
百香果 选用黄色(偏甜)2 颗
-
水380 克
-
猪肋排 切小块120 克
-
姜10 克
-
小苏打 约1小撮1 克
-
生抽 推荐薄盐生抽,见要诀10 克
-
玉米淀粉5 克
-
白砂糖 约2小撮2 克
-
红甜椒 切丝,装饰用适量
-
水 蒸煮用500 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
397.7 mg
Protein
11.2 g
Kalorie
981.2 kJ /
234.5 kcal
Tuk
14.6 g
Vláknina
5.5 g
Nasycený tuk
4.6 g
Sacharidy
15.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
营养儿童餐 2-5岁
20 recepty/-ů
Čína
Čína