
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 gramů jahod čerstvých nebo zmražených a rozmražených
- 50 gramů smetana, min. 30 % tuku
- 50 gramů ovocného sirupu rybízového
- 20 gramů krystalového cukru
- 40 gramů kukuřičného škrobu např. Gustinu
- 1 vejce
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 185 kcal / 776 kJ
- Protein
- 3 g
- Tuk
- 6 g
- Sacharidy
- 29 g
- Vláknina
- 2.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Domácí puding (na lžičku)
15 Min
Velikonoční bezé koláč
2 Std.
Karamelový puding
10 Min
Malinový puding
35 Min
Tvarohový krém - Termix
1 Std. 10 Min
Karamelový puding
1 Std.
Karamely
2 Std.
Rajčatový džem
50 Min
Mandlové pyré
Keine Bewertungen
Jablečné knedlíky
30 Min
Jablečná omáčka
20 Min
Čokoládový puding
15 Min