Zařízení & příslušenství
Puding z čerstvých jahod
Příprava 10min.
Celkový 2hod. 15min.
4 porce
Suroviny
-
500 gramů jahod čerstvých nebo zmražených a rozmražených
-
50 gramů smetana, min. 30 % tuku
-
50 gramů ovocného sirupu rybízového
-
20 gramů krystalového cukru
-
40 gramů kukuřičného škrobu např. Gustinu
-
1 vejce
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
3 g
Kalorie
776 kJ /
185 kcal
Tuk
6 g
Vláknina
2.6 g
Sacharidy
29 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Dětská
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Zázvorovo-banánový pudink
1 h 5 min
Malinový puding
35 min
Amaretové cupcaky
3 h
Vrstvený dezert s rebarborou a jahodami
30 min
Sladké broskvové podmáslí
10 min
Antioxidační náboj s kokosovým mlékem
10 min
Polévka z mladých kopřiv
25 min
Karamelový puding
10 min
Citrusy s mandlovým sněhem
No ratings
Smetanový krém ze sladkých karamel
2 h 30 min
Jahodový tvaroh s meduňkou
10 min
Tvarohový krém - Termix
1 h 10 min