Zařízení & příslušenství
Puding z čerstvých jahod
Příprava 10min.
Celkový 2hod. 15min.
4 porce
Suroviny
-
500 gramů jahod čerstvých nebo zmražených a rozmražených
-
50 gramů smetana, min. 30 % tuku
-
50 gramů ovocného sirupu rybízového
-
20 gramů krystalového cukru
-
40 gramů kukuřičného škrobu např. Gustinu
-
1 vejce
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
3 g
Kalorie
776 kJ /
185 kcal
Tuk
6 g
Vláknina
2.6 g
Sacharidy
29 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Dětská
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Jablečná tvarohová pěna
1hod. 25min.
Ananasová pěna
10min.
Pudingovo-mandlové řezy
2hod. 30min.
Jahodová terina s bílou čokoládou
24hod.
Jahodové želé s mousse z bílé čokolády
1hod. 45min.
Karamelový puding
10min.
Jogurtová pěna s ovocem v domácím sirupu
40min.
Mascarpone krém s červeným rybízem
2hod. 30min.
Koláč s pudingem a meruňkami
1hod. 15min.
Jahodová zmrzlina s bílou čokoládou
5min.
Jablečný nákyp s mléčnou rýží
1hod. 15min.
Tvarohový krém - Termix
1hod. 10min.