
Zařízení & příslušenství
Turecký flatbread
Příprava 15min
Celkový 2hod. 10min
24 plátků
Suroviny
-
vody360 gramů
-
čerstvého droždí rozdrobeného20 gramů
-
cukru20 gramů
-
hrubé mouky plus navíc na pomoučení500 gramů
-
olivového oleje plus na potření20 gramů
-
soli podle chuti1 - 1 ½ čajové lžičky
-
vejce lehce vyšlehané s čajovou lžičkou vody, na potření1
-
sezamových semínek na posyp½ polévkové lžíce
-
celého kmínu na posyp½ polévkové lžíce
Nutriční hodnoty na 1 plátek
Kalorie
96 kcal /
400 kJ
Protein
3 g
Tuk
2 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
0.9 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Placky
10 recept
Česká republika
Česká republika