
Zařízení & příslušenství
Marinovaný losos s fazolkami
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 10min.
4 porce
Suroviny
Marináda
-
80 gramů sójové omáčky
-
50 gramů rýžového vinného octa
-
50 gramů medu
-
100 gramů pomerančového džusu
-
1 čajová lžička čerstvého zázvoru nastrouhaného
-
2 stroužky česneku
-
1 špetka chilli, drceného, sušeného
-
4 čerstvé filety z lososa (cca 400 gramů)
Losos s fazolkami
-
500 gramů vývaru
-
300 gramů rýže
-
1 polévková lžíce extra panenského olivového oleje na vymazání
-
4 jarní cibulky (cca 120 gramů)
-
400 gramů zelených fazolových lusků
-
1 špetka soli
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
29.25 g
Kalorie
2695 kJ /
643 kcal
Tuk
14.3 g
Vláknina
1.38 g
Sacharidy
87.5 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než 100 000 čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

TOP 11
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se Vám také líbit...
Kuřecí stehna v teriyaki marinádě
2hod. 5min
Treska v papilotě s celerovým pyré
45min
Omeleta s parmazánem
45min
Kachní prsa s pomerančovým zabaglione
2hod. 20min
Kuřecí stehna s bylinkovou salsou a salátem z bílých fazolí s rukolovým pestem
55min
Kachní prsa s pomerančovo-zázvorovou omáčkou, bramborovou kaší a zelenými fazolkami
1hod. 10min
Losos v mandlové strouhance s chřestovými tagliatelle
35min
Sous-vide hrušky se skořicovou omáčkou
2hod. 5min
Losos se zeleninou a kuskusem
40min
Pražma s cherry rajčaty a bramborovým pyré
40min
Candát se špenátem, linguine a omáčkou beurre blanc
35min
Vepřová panenka ve slanině s barbecue máslem
1hod. 45min