Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Marináda
- 80 gramů sójové omáčky
- 50 gramů rýžového vinného octa
- 50 gramů medu
- 100 gramů pomerančového džusu
- 1 čajová lžička čerstvého zázvoru, nastrouhaného
- 2 stroužky česneku
- 1 špetka chilli, drceného, sušeného
- 4 čerstvé filety z lososa (cca 400 gramů)
Losos s fazolkami
- 500 gramů vývaru
- 300 gramů rýže
- 1 polévková lžíce extra panenského olivového oleje, na vymazání
- 4 jarní cibulky (cca 120 gramů)
- 400 gramů zelených fazolových lusků
- 1 špetka soli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 2695 kJ / 643 kcal
- Protein
- 29.25 g
- Sacharidy
- 87.5 g
- Tuk
- 14.3 g
- Vláknina
- 1.38 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Losos s krémovou koprovou omáčkou a basmati rýží
40 min
Losos ve smetanové omáčce se žampiony
50 min
Mořský vlk s bazalkovou salsou a bramborami
40 min
Kuřecí a paprikové souvlaki s rýží
1h 5min
Treska v alobalu s mrkvovými nudlemi
45 min
Losos v balíčku se sušenými rajčaty a kuskusem
35 min
Omeleta s parmazánem
45 min
Vepřová panenka s chřestem a bylinkovou omáčkou
1 godz. 10 min
Ryba s bylinkovo-sýrovou krustou, bramborami a květákem
1h 15min
Treska s bramborovo-dýňovou krustou a vinnou omáčkou
1h
Pstruzi v holandské omáčce s bramborami
1h 5min
Pražma s cherry rajčaty a bramborovým pyré
40 min