Zařízení & příslušenství
Marinovaný losos s fazolkami
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 10min.
4 porce
Suroviny
Marináda
-
80 gramů sójové omáčky
-
50 gramů rýžového vinného octa
-
50 gramů medu
-
100 gramů pomerančového džusu
-
1 čajová lžička čerstvého zázvoru nastrouhaného
-
2 stroužky česneku
-
1 špetka chilli, drceného, sušeného
-
4 čerstvé filety z lososa (cca 400 gramů)
Losos s fazolkami
-
500 gramů vývaru
-
300 gramů rýže
-
1 polévková lžíce extra panenského olivového oleje na vymazání
-
4 jarní cibulky (cca 120 gramů)
-
400 gramů zelených fazolových lusků
-
1 špetka soli
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
29.25 g
Kalorie
2695 kJ /
643 kcal
Tuk
14.3 g
Vláknina
1.38 g
Sacharidy
87.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
TOP 11
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Buddha bowl s kuřecím masem pro TM6
1hod.
Špenátový salát s mandlemi a kuřetem
20min.
Rajčatovo-fazolový salát
30min.
Losos s balzamikovým octem a cuketovými nudlemi
25min.
Treska na thajský způsob
2hod. 40min.
Chřest na páře se zelenou omáčkou
40min.
Kuřecí paličky s chorizem a cizrnou
40min.
Vepřová panenka s chřestem a bylinkovou omáčkou
1hod. 10min.
Krůtí roláda s noky z hráškového pyré
35min.
Steaky z lososa s fazolkami a kari glazé
40min.
Marinované krevety
1hod. 10min.
Losos s brokolicí, rýží a koprovou omáčkou
45min.