
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Marináda
- 80 gramů sójové omáčky
- 50 gramů rýžového vinného octa
- 50 gramů medu
- 100 gramů pomerančového džusu
- 1 čajová lžička čerstvého zázvoru nastrouhaného
- 2 stroužky česneku
- 1 špetka chilli, drceného, sušeného
- 4 čerstvé filety z lososa (cca 400 gramů)
Losos s fazolkami
- 500 gramů vývaru
- 300 gramů rýže
- 1 polévková lžíce extra panenského olivového oleje na vymazání
- 4 jarní cibulky (cca 120 gramů)
- 400 gramů zelených fazolových lusků
- 1 špetka soli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 643 kcal / 2695 kJ
- Protein
- 29.25 g
- Tuk
- 14.3 g
- Sacharidy
- 87.5 g
- Vláknina
- 1.38 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pstruzi v holandské omáčce s bramborami
1hod. 5min
Bramborový salát s lososem a avokádem
1hod. 10min
Rýžový salát s tuňákem a vejci
1hod.
Citrónové kuře s chřestem
40min
Chřest s pošírovaným vejcem a řeřichovým přelivem
35min
Salát z červené čočky s uzeným pstruhem
40min
Teplý čočkovo-chřestový salát s citrónovou marinádou a sýrem feta
1hod.
Losos ve smetanové omáčce se žampiony
50min
Jambalaya z quinoy
35min
Losos na fenyklu s brokolicí v páře
30min
Quinoa salát se zeleninou a bylinkami
35min
Ryba s bramborami a rajčatovou omáčkou
50min