Zařízení & příslušenství
Marinovaný losos s fazolkami
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 10min.
4 porce
Suroviny
Marináda
-
80 gramů sójové omáčky
-
50 gramů rýžového vinného octa
-
50 gramů medu
-
100 gramů pomerančového džusu
-
1 čajová lžička čerstvého zázvoru nastrouhaného
-
2 stroužky česneku
-
1 špetka chilli, drceného, sušeného
-
4 čerstvé filety z lososa (cca 400 gramů)
Losos s fazolkami
-
500 gramů vývaru
-
300 gramů rýže
-
1 polévková lžíce extra panenského olivového oleje na vymazání
-
4 jarní cibulky (cca 120 gramů)
-
400 gramů zelených fazolových lusků
-
1 špetka soli
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
29.25 g
Kalorie
2695 kJ /
643 kcal
Tuk
14.3 g
Vláknina
1.38 g
Sacharidy
87.5 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než 100 000 čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
TOP 11
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Losos s kokosovým chilli přelivem
30min.
Salát s krevetami, uzeným lososem a avokádovým dipem
20min.
Losos s fenyklovým salátem s jablky
1hod. 20min.
Treska v soli se smetanovým kaviárem
20min.
Losos s pomerančem a brokolicovým kuskusem
30min.
Losos s balzamikovým octem a cuketovými nudlemi
25min.
Avokádo plněné tuňákem
10min.
Salát z červené čočky s uzeným pstruhem
40min.
Mořský vlk s bazalkovou salsou a bramborami
40min.
Pražma s cherry rajčaty a bramborovým pyré
40min.
Losos s hráškem a citrónovým pestem
25min.
Losos s krémovou koprovou omáčkou a basmati rýží
40min.