Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Marináda
- 80 gramů sójové omáčky
- 50 gramů rýžového vinného octa
- 50 gramů medu
- 100 gramů pomerančového džusu
- 1 čajová lžička čerstvého zázvoru, nastrouhaného
- 2 stroužky česneku
- 1 špetka chilli, drceného, sušeného
- 4 čerstvé filety z lososa (cca 400 gramů)
Losos s fazolkami
- 500 gramů vývaru
- 300 gramů rýže
- 1 polévková lžíce extra panenského olivového oleje, na vymazání
- 4 jarní cibulky (cca 120 gramů)
- 400 gramů zelených fazolových lusků
- 1 špetka soli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 2695 kJ / 643 kcal
- Protein
- 29.25 g
- Sacharidy
- 87.5 g
- Tuk
- 14.3 g
- Vláknina
- 1.38 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kuře se sójovou omáčkou a pak choi
13小时
Gnocchi ve vinné omáčce s koprem a lososem - z jednoho hrnce
30 Min
Treska s citrusovým máslem
50 min
Fenyklový salát s grapefruitem
20 Min
Losos s mangovou omáčkou, fazolovými lusky a mrkví
1 Std.
Treska s cibulovo-balzamikovým přelivem
1 Std.
Pstruh se zelenou čočkou
35 min
Marinované filety z bílé ryby s omáčkou chermoula a kuskusovým salátem
1 godz. 20 min
Jambalaya z quinoy
35 min
Losos se špenátem a divokou rýží
1h 15min
Losos s pomerančem a brokolicovým kuskusem
30 Min
Kuřecí frikasé s chřestem
1 Std.