Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 gramů sušeného žlutého hrachu
- 700 gramů vody
Pistou
- 5 snítek bazalky, jen lístky
- 4 stroužky česneku
-
100
gramů sýru gruyère, na kousky
nebo 100 gramů parmazánu, na kousky - 115 gramů olivového oleje
Polévka
- 100 gramů mrkve, na kousky
- 100 gramů pórku, bílé části, na kousky
- 50 gramů anglické slaniny, na kostičky
- 20 gramů olivového oleje
- 1000 gramů vývaru (drůbežího nebo zeleninového)
- 1 sušený bobkový list
- 150 gramů šunky od kosti, na větší kostky (cca 1,5 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 3516 kJ / 837 kcal
- Protein
- 38 g
- Sacharidy
- 51 g
- Tuk
- 55 g
- Nasycený tuk
- 12 g
- Vláknina
- 7 g
- Sodík
- 1367 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Čočková pěna
Žádné hodnocení
Zeleninová polévka a vejce v kokotce se špenátem
1h
Zelný Eintopf s bílými fazolemi a rajčaty
40min
RAW pomazánka z pekanových ořechů
5 min
Rybí polévka se zeleninou
30min
Cizrnová polévka s jehněčím masem
45min
Kroupy s omáčkou z ricotty, květáku a mandlí
40min
Dušené králičí kousky
1h
Hrachová polévka s uzeným masem a klobásou
13 godz. 30 min
Čočková polévka s rajčaty
2 Std. 5 Min
Pikantní fazolová polévka
11 Std.
Hrstková polévka
10 Std. 40 Min