Zařízení & příslušenství
黑啤酒燉牛肉
Příprava 15min.
Celkový 3hod. 10min.
8 人份
Suroviny
-
橄欖油90 克
-
蒜頭 切對半6 粒
-
牛腱 切塊 (5-6 公分)1200 克
-
紫洋蔥 切塊500 克
-
新鮮紅辣椒 切塊,(依個人口味調整)1 - 2 根
-
黑啤酒 (任一種類)200 克
-
肉類高湯塊 (可溶於0.5公升水)2 塊
-
八角2 - 4 個
-
鹽1 茶匙
-
黑胡椒粉1 茶匙
-
紅蔥頭 去皮10 - 12 粒
-
紅蘿蔔 切塊,(2-3 公分)250 克
-
新鮮巴西利 切碎,裝飾用
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
1021.4 mg
Protein
36.6 g
Kalorie
1717 kJ /
410 kcal
Tuk
17.4 g
Vláknina
4.8 g
Nasycený tuk
3.6 g
Sacharidy
25.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
極智烹飪 TM7
200 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan
餐桌總有多的位置
29 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan