Zařízení & příslušenství
泰式咖哩雞和椰奶飯
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 25min.
6 人份
Suroviny
-
洋蔥 對切半120 克
-
蒜頭3 粒
-
新鮮紅辣椒 去籽,略切,可多備一些切片裝飾用1 根
-
油20 克
-
泰式黃咖哩醬50 克
-
新鮮香茅2 支
-
薑 削皮,切片 (約 0.2 公分)20 克
-
泰國檸檬葉 (volitelně)2
-
水600 克
-
1000 克 附皮的雞上腿全雞 (900-1000 克) (詳見要訣)1 隻
-
罐裝椰奶250 克
-
茉莉香米250 克
-
新鮮香菜 裝飾用
-
檸檬 (volitelně) 切片,裝飾用
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
238 mg
Protein
46.6 g
Kalorie
3232.1 kJ /
772.5 kcal
Tuk
42.8 g
Vláknina
2.9 g
Nasycený tuk
14.3 g
Sacharidy
47.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
極智烹飪 TM7
200 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan
餐桌總有多的位置
29 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan