培根肉串和孜然香米飯

Žádné hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 1hod. 45min.
6 人份

Suroviny

  • 白酒
    50 克
  • 培根,任一種類 切段
    2 片 (薄片)
  • 洋蔥 切塊,(4 公分)
    300 克
  • 紅甜椒 切塊,(4 公分)
    300 克
  • 蒜頭
    2 粒
  • 梅花肉 切方塊,(4 公分)
    400 克
  • 培根,任一種類
    10 片 (薄片)
  • 油炸用
  • 罐裝切碎番茄
    250 克
  • 蜂蜜
    15 克
  • 肉類高湯塊 (可溶於0.5公升水)
    2 塊
  • 850 克
  • 匈牙利甜紅椒粉
    1 滿茶匙
  • 孜然粉
    1 茶匙
  • 胡椒粉
    ¾ 茶匙
  • 印度香米
    250 克
  • 新鮮巴西利 切碎

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 1221.5 mg
Protein 28.3 g
Kalorie 2419.8 kJ / 578.3 kcal
Tuk 29.3 g
Vláknina 3.3 g
Nasycený tuk 8.8 g
Sacharidy 47.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...