Entenbrust mit Rotkohl und Selleriepüree

Entenbrust mit Rotkohl und Selleriepüree

Žádné hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 1hod. 35min.
4 Portionen

Suroviny

  • Rotkohl Strunk entfernt, in Stücken (2-3 cm)
    300 g
  • Salz
    160 g
  • Staudensellerie geschält, in Würfeln (3 cm)
    260 g
  • Rotwein
    200 g
  • Balsamicoessig
    100 g
  • Sumach
    1 Prise
  • schwarzes Pfefferkorn
    2
  • Sternanis
    ¼ Stück
  • Nelke
    1
  • Lorbeerblatt
    1
  • Wasser
    3310 g
  • Entenbrüste mit Haut (ca. 200 g pro Stück, von überschüssigem Fett befreit)
    2
  • Milch
    130 g
  • Crème fraîche, mit 30% Fettgehalt
    130 g
  • Rote-Bete-Saft
    70 g
  • Butter kalt, in Stücken
    60 g
  • Maismehl (Stärke) aus Mais
    10 g

Obtížnost

obtížné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Sodík 15706 mg
Protein 21 g
Kalorie 1715 kJ / 409 kcal
Tuk 24 g
Vláknina 3.1 g
Nasycený tuk 13 g
Sacharidy 20 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...