Miesmuscheln klassisch in Weissweinsud

4.7 3 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 25min.
2 Portionen

Suroviny

  • pflanzliches Öl
    20 g
  • Lauch nur der weiße Teil, in Ringen (1 cm)
    170 - 200 g
  • Weisswein, trocken
    250 g
  • Wasser
    200 g
  • Lorbeerblatt, getrocknet
    1
  • Thymianblätter, frisch
    2 TL
  • Salz
    ½ TL
  • Pfeffer, gemahlen
    2 - 3 Prise
  • Miesmuschel, frisch, gesäubert
    800 - 1000 g
  • Petersilie, frisch gehackt, zum Garnieren
  • Zitrone geviertelt, zum Beträufeln
  • Baguette in Scheiben, zum Servieren

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Sodík 949 mg
Protein 28 g
Kalorie 1326 kJ / 317 kcal
Tuk 10 g
Vláknina 1 g
Nasycený tuk 2 g
Sacharidy 17 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...