Glasiertes Schweinefleisch auf Vermicelli

Glasiertes Schweinefleisch auf Vermicelli

4.6 16 hodnocení
Příprava 45min.
Celkový 1hod. 20min.
6 Portionen

Suroviny

  • Schweinelende in Streifen (5 mm x 1 cm x 5 cm)
    600 g
  • Sojasauce
    50 g
  • Reisnudeln getrocknet
    300 g
  • Öl
    50 g
  • Knoblauchzehen
    2
  • frischer Ingwer fein gerieben
    1 TL
  • rote Zwiebeln geachtelt
    150 g
  • rote Paprika in Streifen (5 mm x 5 cm)
    150 g
  • Möhren in Streifen (5 mm x 5 cm)
    150 g
  • Wasser
    1280 g
  • Chinesisches Fünf-Gewürze-Pulver
    1 TL
  • Austernsauce
    70 g
  • brauner Zucker
    1 TL
  • Zuckerschoten schräg halbiert
    100 g
  • Mini Pak Choi grob geschnitten
    150 g
  • Salz
    1 TL
  • rote Chili, frisch in dünnen Ringen
    1
  • Cashewkerne, geröstet, ungesalzen
    2 EL
  • Frühlingszwiebeln in feinen Ringen
    2

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 30 g
Kalorie 1735 kJ / 415 kcal
Tuk 11 g
Vláknina 3.5 g
Sacharidy 47 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...