Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g Schweinelende, in Streifen (5 mm x 1 cm x 5 cm)
- 50 g Sojasauce
- 300 g Reisnudeln, getrocknet
- 50 g Öl
- 2 Knoblauchzehen
- 1 TL frischer Ingwer, fein gerieben
- 150 g rote Zwiebeln, geachtelt
- 150 g rote Paprika, in Streifen (5 mm x 5 cm)
- 150 g Möhren, in Streifen (5 mm x 5 cm)
- 1280 g Wasser
- 1 TL Chinesisches Fünf-Gewürze-Pulver
- 70 g Austernsauce
- 1 TL brauner Zucker
- 100 g Zuckerschoten, schräg halbiert
- 150 g Mini Pak Choi, grob geschnitten
- 1 TL Salz
- 1 rote Chili, frisch, in dünnen Ringen
- 2 EL Cashewkerne, geröstet, ungesalzen
- 2 Frühlingszwiebeln, in feinen Ringen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1735 kJ / 415 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 47 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 3.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Glasiertes Schweinefleisch mit Vermicelli
1 godz. 20 min
Crevetten süss-sauer
1 Std. 15 Min
Rindfleischragout auf Selleriepüree
1h
Gewürzente mit Pilzen, Asia-Gemüse und Reis
1 Std. 5 Min
Entenbrust à l’orange mit Orangenzabaglione
2 godz. 20 min
Forellen mit Sauce Hollandaise
50 Min
Hähnchen-Mais-Suppe, Brokkoli-Terrine
1 Std. 25 Min
Kabeljau mit Zitrusbutter
50 Min
Sauce Hollandaise
15 dk
Schweinefleisch in scharfer Sauce (回锅肉)
50 Min
Glasiertes Schweinefleisch mit Vermicelli
1 godz. 20 min
Rinds-Laab
1 Std. 5 Min