
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g Schweinelende in Streifen (5 mm x 1 cm x 5 cm)
- 50 g Sojasauce
- 300 g Reisnudeln getrocknet
- 50 g Öl
- 2 Knoblauchzehen
- 1 TL frischer Ingwer fein gerieben
- 150 g rote Zwiebeln geachtelt
- 150 g rote Paprika in Streifen (5 mm x 5 cm)
- 150 g Möhren in Streifen (5 mm x 5 cm)
- 1280 g Wasser
- 1 TL Chinesisches Fünf-Gewürze-Pulver
- 70 g Austernsauce
- 1 TL brauner Zucker
- 100 g Zuckerschoten schräg halbiert
- 150 g Mini Pak Choi grob geschnitten
- 1 TL Salz
- 1 rote Chili, frisch in dünnen Ringen
- 2 EL Cashewkerne, geröstet, ungesalzen
- 2 Frühlingszwiebeln in feinen Ringen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 415 kcal / 1735 kJ
- Protein
- 30 g
- Tuk
- 11 g
- Sacharidy
- 47 g
- Vláknina
- 3.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Geschmortes Kalbsragout
2 godz. 10 min
Gulasch
3 godz.
Kokossuppe Tom Kha Gai
35 min
Miesmuscheln in pikanter Tomatensauce
45 min
Forellen mit Sauce Hollandaise
50 min
Sauce Hollandaise
15 min
Glasiertes Schweinefleisch mit Vermicelli
1 godz. 20 min
Sauce Hollandaise
15 min
Sauce Hollandaise
15 min
Rindfleisch Teriyaki mit Reis
2 godz.
Rinderfiletstreifen mit Zwiebeln und schwarzem Pfeffer (黑胡椒牛柳)
40 min
Muscheln in Weissweinsud
35 min