Zařízení & příslušenství
Vegan Eggplant Massaman Curry
Příprava 15min.
Celkový 50min.
4 portions
Suroviny
-
yellow onions cut in quarters120 g
-
raw unsalted peanuts30 g
-
long red chilli deseeded, cut in pieces1
-
vegetable oil30 g
-
freshly squeezed lemon juice50 g
-
water450 g
-
eggplant cut in cubes (1-2 cm)500 g
-
vegetable oil to drizzle2 tbsp
-
vegetable stock powder1 tsp
-
cornflour (starch)35 g
-
Thai massaman curry paste30 g
-
coconut milk150 g
-
agave syrup20 g
-
canned white chickpeas drained250 g
-
fresh long beans cut in 3 cm length100 g
-
fresh button mushrooms cut in halves100 g
-
salt plus extra for seasoning1 teaspoon
-
fresh coriander to garnish
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
1160.1 mg
Protein
11.8 g
Kalorie
1894.9 kJ /
452.9 kcal
Tuk
25.9 g
Vláknina
11.3 g
Nasycený tuk
7.9 g
Sacharidy
44.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
We Celebrate our Uniqueness
19 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Walnut and spinach pesto
5min.
Honey soy tofu with steamed rice
40min.
Vegan Eggplant Massaman Curry
Žádné hodnocení
Creamy Coconut Dhal
25min.
Turmeric chicken bone broth
6hod. 10min.
Vegan Aubergine Massaman Curry
50min.
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
35min.
Beetroot carpaccio (Thermomix® Cutter, using modes)
20min.
Spiced Vegan Pumpkin Cauliflower Soup
30min.
Spaghettoni cacio e pepe
25min.
Layered Thai green vegetable curry and rice
45min.
Nut butter & berry chia jam overnight oats
24hod. 10min.