Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Jerusalem artichokes, scrubbed and cut into thirds (see Tips)
- 1 whole garlic bulb, skin on
- 3 tbsp olive oil, plus extra to drizzle
- 1 leek, white part only, cut into pieces
- 1 brown onion, peeled and cut into halves
- 500 g cauliflower, broken into florets
- 1 piece fresh turmeric, peeled and chopped (3 cm)
- 750 g liquid chicken stock or bone broth (see Tips)
- micro herbs, to garnish
- 1 spring onion/shallot, sliced, to garnish
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1349.6 kJ / 321.3 kcal
- Protein
- 12.9 g
- Sacharidy
- 13.1 g
- Tuk
- 21 g
- Nasycený tuk
- 3.5 g
- Vláknina
- 16.9 g
- Sodík
- 365.3 mg
Alternativní recepty
Zesty avocado with crab
10 min
Celeriac and Apple Soup
55 min
Butternut Queso (Matthew Kenney)
5h 15min
Miso kraut
168h 20min
Ratatouille
40min
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40min
Jerusalem artichoke soup with cheese shards
1 godz. 10 min
Beetroot risotto
35min
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
35min
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4 Std. 15 Min
Tapenade
10 min
Broccoli soup with sage oil
30min