
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Jerusalem artichokes scrubbed and cut into thirds (see Tips)
- 1 whole garlic bulb skin on
- 3 tbsp olive oil plus extra to drizzle
- 1 leek white part only, cut into pieces
- 1 brown onion peeled and cut into halves
- 500 g cauliflower broken into florets
- 1 piece fresh turmeric peeled and chopped (3 cm)
- 750 g liquid chicken stock or bone broth (see Tips)
- micro herbs to garnish
- 1 spring onion/shallot sliced, to garnish
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 321.3 kcal / 1349.6 kJ
- Protein
- 12.9 g
- Tuk
- 21 g
- Sacharidy
- 13.1 g
- Vláknina
- 16.9 g
- Nasycený tuk
- 3.5 g
- Sodík
- 365.3 mg
Alternativní recepty
Porcini mushroom risotto
35 Min
Carrot and coriander soup
30 Min
Jerusalem Artichoke Soup with Truffle Oil and Parmesan Crisps
1 Std. 15 Min
Zucchini soup
25 Min
Thai green broccoli and spinach soup
25 Min
Baba ghanoush
1 Std.
Jerusalem artichoke soup with cheese shards
1 Std. 10 Min
Double-baked cheese soufflés with asparagus sauce
2 Std.
Curried lentils and steamed pumpkin
1 Std. 15 Min
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3 Std. 25 Min
Milanese risotto
25 Min
Parsnip and bean mash
25 Min