Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ¼ red onion
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 40 g red wine vinegar
- 1 tsp wholegrain mustard
- 1 tsp white sugar
- 100 g extra virgin olive oil, plus extra for brushing
- 1 tbsp pickled capers (optional)
- 1 - 2 fresh long red chillies, trimmed and cut into halves, to taste
- 800 g canned butter beans, rinsed and drained (approx. 500 g)
- 4 tuna steaks
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 60 g mixed baby salad leaves
- ciabatta bread, cut into slices and toasted, to serve (optional)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2347 kJ / 558.8 kcal
- Protein
- 40.9 g
- Sacharidy
- 22.6 g
- Tuk
- 32.6 g
- Nasycený tuk
- 5.4 g
- Vláknina
- 7.2 g
- Sodík
- 804.4 mg
Alternativní recepty
Fish with ginger lime sauce
35 min
Tuna nicoise salad (gut health)
1h 15min
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40 min
Zucchini bites with charred tomato dressing
50 Min
Middle Eastern planked salmon
1h 40 min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30 min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35 min
Moroccan prawns with preserved lemon couscous
30 min
Mediterranean salmon and couscous parcels
25 Min
Prawn saganaki with feta
35 min
Asparagus and broad bean salad
25 Min
Balsamic salmon and zucchini noodles
35 min