Gluten-Free Veggie Pizza Crust

4.0 1 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 45min.
2 portions

Suroviny

  • mozzarella for pizza (low-moisture mozzarella) in pieces
    85 g
  • Parmesan cheese
    30 g
  • vegetables (e.g. spinach, kale, zucchini), stems trimmed
    115 g
  • garlic clove
    1
  • egg, large (65-70 g)
    2
  • salt
    ¼ tsp
  • black pepper, ground
    1 pinch

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 915.9 mg
Protein 24.9 g
Kalorie 1421.2 kJ / 339.7 kcal
Tuk 21.6 g
Vláknina 2.4 g
Nasycený tuk 11.6 g
Sacharidy 11 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...