Rote-Bete-Carpaccio mit Burrata

4.0 2 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 50min.
8 Portionen

Suroviny

  • Wasser
    500 g
  • Rote Bete, roh geschält
    800 g
  • natives Olivenöl extra
    140 g
  • Weißweinessig
    60 g
  • Zitronensaft
    30 g
  • Dijonsenf
    1 TL
  • Ahornsirup
    15 g
  • Basilikum, getrocknet
    5 TL
  • Salz
    ½ TL
  • Pfeffer
    ¼ TL
  • Rauke
    120 g
  • Burrata in Stücken
    250 g
  • Granatapfelkerne (volitelně)
    2 EL
  • Pecannüsse, gehackt (volitelně)
    2 EL

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Sodík 437 mg
Protein 9 g
Kalorie 1271 kJ / 304 kcal
Tuk 25 g
Vláknina 3.3 g
Nasycený tuk 7 g
Sacharidy 13 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...