Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g Rote Bete, klein, geschält (siehe Tipp)
- 250 g Zucchini, in Stücken (5 cm)
-
250
g Mozzarella, abgetropft, abgetropft
nebo 250 g Burrata - Olivenöl zum Beträufeln
- Zitronensaft zum Beträufeln
- Meersalz zum Würzen
- Pfeffer aus der Mühle zum Würzen
- Basilikum, gehackt, zum Garnieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 961 kJ / 229 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 14 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Vláknina
- 2.7 g
- Sodík
- 456 mg
Alternativní recepty
Coleslaw
10 min
Fenchel-Sellerie-Salat
15 dk
Gurkensalat
10 min
Gemüsechips
3 godz.
Apfeltarte
1h
Möhrensalat
10 min
Kartoffel-Rosmarin-Fladen
1h
Obstplatte mit Honig-Zitronen-Dressing
15 dk
Salat aus Möhren-Apfel-Spiralen mit Feta und Nüssen
30 Min
Vegetarische Pizza
1 godz. 45 min
Rote-Bete-Carpaccio mit dicken Bohnen und Ziegenkäse
50 Min
Rote-Bete-Carpaccio
20 dk