Rote-Bete-Carpaccio

Rote-Bete-Carpaccio

4.5 75 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 20min.
4 Portionen

Suroviny

  • Rote Bete klein, geschält (siehe Tipp)
    300 g
  • Zucchini in Stücken (5 cm)
    250 g
  • Mozzarella abgetropft, abgetropft
    250 g
    250 g Burrata
  • Olivenöl zum Beträufeln
  • Zitronensaft zum Beträufeln
  • Meersalz zum Würzen
  • Pfeffer aus der Mühle zum Würzen
  • Basilikum gehackt, zum Garnieren

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Sodík 456 mg
Protein 15 g
Kalorie 961 kJ / 229 kcal
Tuk 14 g
Vláknina 2.7 g
Nasycený tuk 8 g
Sacharidy 10 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...