Kohlrabi-Carpaccio

4.8 20 hodnocení
Příprava 35min.
Celkový 35min.
2 Portionen

Suroviny

  • Pinienkerne
    30 g
  • Kohlrabis (siehe Tipp), die zarten inneren Blättchen aufgehoben
    450 - 500 g
  • Kerbel abgezupft
    15 g
  • Schnittlauch in feinen Röllchen
    10 - 15 g
  • Olivenöl
    30 g
  • Balsamico, hell
    25 g
  • Salz
    ¼ TL
  • Honig
    1 TL
  • Senf, mittelscharf
    1 TL
  • Pfeffer
    3 Prisen
  • Parmesan, gehobelt zum Garnieren

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Sodík 374.2 mg
Protein 6.7 g
Kalorie 1364.1 kJ / 326 kcal
Tuk 25.6 g
Vláknina 9.7 g
Nasycený tuk 2.9 g
Sacharidy 22.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...