Espaguetis a la carbonara a baja temperatura

4.4 33 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 2hod.
4 raciones

Suroviny

Salsa carbonara
  • 50 g de queso parmesano en trozos
  • 60 g de queso pecorino en trozos
  • 1 huevo
  • 4 yemas de huevo
  • ½ cucharadita de sal
  • 2 pellizcos de pimienta molida
  • 200 g de papada de cerdo adobada (guanciale), en dados
Cocción de pasta
  • 320 g de espaguetis
  • 1 cucharadita de sal
  • pimienta molida

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 ración

Sodík 1623.2 mg
Protein 30 g
Kalorie 2832.5 kJ / 677 kcal
Tuk 33.3 g
Vláknina 2.6 g
Nasycený tuk 13.3 g
Sacharidy 62 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...