蘑菇芦笋馅鸡肉炒面汤

Žádné hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 1hod. 30min.
4 人份

Suroviny

  • 白葡萄酒
    50 克
  • 去皮鸡胸肉排
    4 块
  • 调味用
  • 胡椒粉 调味用
  • 香肠,任一种类
    4 片(薄片)
  • 芳提娜乳酪(Fontina cheese)
    4 片(薄片)
  • 绿芦笋 切成两半
    8 根
    12 新鲜四季豆
  • 洋葱 切块
    100 克
  • 新鲜综合菇类 切块
    200 克
  • 黄油 切块
    50 克
  • 煎制用
  • 1000 克
  • ¾ 茶匙
  • 黑胡椒粉
    ¾ 茶匙
  • 干意大利面,短管的
    300 克
  • 新鲜欧芹 切碎

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 948 mg
Protein 60.3 g
Kalorie 3172.3 kJ / 758.2 kcal
Tuk 27.4 g
Vláknina 4.3 g
Nasycený tuk 13.5 g
Sacharidy 63.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše