Golden Beet Gazpacho

Golden Beet Gazpacho

Žádné hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 50min.
4 portions

Suroviny

  • water
    1135 g
  • beetroot, golden, raw trimmed and cleaned
    1135 g
  • yellow pepper
    85 g
  • garlic cloves
    2
  • shallot
    15 g
  • sherry vinegar e.g. Spanish Oloroso, cava
    15 g
    15 g white wine vinegar, e.g. Spanish Oloroso, cava
  • extra virgin olive oil e.g. Colavita, Pompeian, plus extra to serve
    115 g
  • salt to taste
    1 ½ tsp
  • black pepper, ground
    ½ tsp
  • water to desired consistency
    370 - 395 g
  • manchego cheese to taste
    115 g
  • parsley leaf, fresh to garnish
  • crouton to serve

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 1436.5 mg
Protein 11.1 g
Kalorie 1943.3 kJ / 464.5 kcal
Tuk 37.7 g
Vláknina 7.3 g
Nasycený tuk 9.9 g
Sacharidy 21.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...