Zařízení & příslušenství
Vegetarian Beehoon
Příprava 5min.
Celkový 25min.
5 portions
Suroviny
-
rice vermicelli400 g
-
olive oil60 g
-
fresh ginger sliced25 g
-
dried shiitake mushrooms soaked to soften, stem removed, sliced30 g
-
cabbage cut in small pieces500 g
-
carrots cut in 4 cm length100 g
-
water plus extra to soak rice vermicelli650 g
-
light soy sauce50 g
-
vegetarian oyster sauce30 g
-
mushroom seasoning powder3 tbsp
-
white pepper powder1 tsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
755.8 mg
Protein
4.6 g
Kalorie
2395 kJ /
572.4 kcal
Tuk
15.3 g
Vláknina
5.6 g
Nasycený tuk
2.1 g
Sacharidy
106 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
We Celebrate our Uniqueness
19 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Onsen Eggs
50min
Cereal Prawns
30min
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Steamed Chicken)
45min
Hainanese Chicken Rice
4h 5min
KL Hokkien Noodles
35min
Kimchi Tofu Soup
35min
Black Glutinous Rice Dessert (Bubur Pulut Hitam)
3h 30min
Cantonese Steamed Fish
40min
Stir-fry Kailan with Oyster Sauce
10min
Steamed Siew Mai
5h
Bubur Cha Cha (Coconut Milk Dessert with Sweet Potatoes)
40min
Steamed Bak Choy, Chicken And Tomato Egg Drop Soup
30min