Zařízení & příslušenství
Vegetarian Beehoon
Příprava 5min.
Celkový 25min.
5 portions
Suroviny
-
rice vermicelli400 g
-
olive oil60 g
-
fresh ginger sliced25 g
-
dried shiitake mushrooms soaked to soften, stem removed, sliced30 g
-
cabbage cut in small pieces500 g
-
carrots cut in 4 cm length100 g
-
water plus extra to soak rice vermicelli650 g
-
light soy sauce50 g
-
vegetarian oyster sauce30 g
-
mushroom seasoning powder3 tbsp
-
white pepper powder1 tsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
755.8 mg
Protein
4.6 g
Kalorie
2395 kJ /
572.4 kcal
Tuk
15.3 g
Vláknina
5.6 g
Nasycený tuk
2.1 g
Sacharidy
106 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
We Celebrate our Uniqueness
19 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Stir-fry Kailan with Oyster Sauce
10min.
Gula Melaka Kaya
35min.
Hainanese Chicken Rice
4hod. 5min.
Sambal Udang Petai (Spicy Stinky Bean Prawns)
20min.
Ginger Fried Rice
15min.
Three Course Meal (Multigrain Rice, Cod And Kai Lan)
30min.
Cantonese Steamed Fish
40min.
Sambal Brinjal
40min.
Bicol Express
45min.
Ginger Scallion Fish Slices
40min.
Black Glutinous Rice Dessert (Bubur Pulut Hitam)
3hod. 30min.