
Zařízení & příslušenství
Stewed Pork Belly With Rose Wine
Příprava 5min
Celkový 50min
8 portions
Suroviny
-
pork belly, with skin cut in strips (3 cm width)1000 g
-
water700 g
-
light soy sauce2 tbsp
-
first draw soy sauce2 tbsp
-
oyster sauce1 tbsp
-
spring onions white part only, cut in 5 cm length4 stalks
-
garlic cloves20 g
-
fresh ginger cut in slices40 g
-
shallots150 g
-
lump sugar20 g
-
Chinese rose essence wine (mei gui lu)60 g
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
681 kcal /
2849 kJ
Protein
12 g
Tuk
66 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
0.2 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Oriental Pork Dishes
10 recept
Mezinárodní
Mezinárodní