Zařízení & příslušenství
Stewed Pork Belly With Rose Wine
Příprava 5min.
Celkový 50min.
8 portions
Suroviny
-
pork belly, with skin cut in strips (3 cm width)1000 g
-
water700 g
-
light soy sauce2 tbsp
-
first draw soy sauce2 tbsp
-
oyster sauce1 tbsp
-
spring onions white part only, cut in 5 cm length4 stalks
-
garlic cloves20 g
-
fresh ginger cut in slices40 g
-
shallots150 g
-
lump sugar20 g
-
Chinese rose essence wine (mei gui lu)60 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
12 g
Kalorie
2849 kJ /
681 kcal
Tuk
66 g
Vláknina
0.2 g
Sacharidy
23 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Oriental Pork Dishes
10 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Sweet and sour pork ribs
40min.
Salted Fish Pork Belly
30min.
Braised pork belly
55min.
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2hod. 25min.
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min.
Vietnamese Lemongrass Pork Strips
30min.
Oil-free Honey Chicken Wings
45min.
White Radish Pork Rib Soup
3hod.
Stir Fried Pork Belly Slices with Kimchi
30min.
Rice Wine Chicken
30min.
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1hod. 50min.
Taiwanese three cup chicken
20min.