Stewed Pork Belly With Rose Wine

Stewed Pork Belly With Rose Wine

4.5 28 hodnocení
Příprava 5min
Celkový 50min
8 portions

Suroviny

  • pork belly, with skin cut in strips (3 cm width)
    1000 g
  • water
    700 g
  • light soy sauce
    2 tbsp
  • first draw soy sauce
    2 tbsp
  • oyster sauce
    1 tbsp
  • spring onions white part only, cut in 5 cm length
    4 stalks
  • garlic cloves
    20 g
  • fresh ginger cut in slices
    40 g
  • shallots
    150 g
  • lump sugar
    20 g
  • Chinese rose essence wine (mei gui lu)
    60 g

Nutriční hodnoty na 1 portion

Kalorie 681 kcal / 2849 kJ
Protein 12 g
Tuk 66 g
Sacharidy 23 g
Vláknina 0.2 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...