Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g pork belly, with skin, cut in strips (3 cm width)
- 700 g water
- 2 tbsp light soy sauce
- 2 tbsp first draw soy sauce
- 1 tbsp oyster sauce
- 4 stalks spring onions, white part only, cut in 5 cm length
- 20 g garlic cloves
- 40 g fresh ginger, cut in slices
- 150 g shallots
- 20 g lump sugar
- 60 g Chinese rose essence wine (mei gui lu)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2849 kJ / 681 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 66 g
- Vláknina
- 0.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 Min
Salted Fish Pork Belly
30min
Braised pork belly
55 min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 Min
Sweet and sour pork ribs
40min
Honey Garlic BBQ Pork Ribs
3h 40min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min
Stir Fried Pork Belly Slices with Kimchi
30min
Vinegar Pork Knuckle
3h 15min
Rice Wine Chicken
30min