Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 garlic cloves
- 10 g fresh ginger root, thinly sliced
- 10 g fresh chillies, deseeded and cut into pieces
- 10 g sesame oil, toasted
- 800 g chicken legs, skin on, bone in, cut into pieces (3-4 cm)
- 20 g rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 15 g dark soy sauce
- 15 g rock sugar
- 30 g light soy sauce
- 1 sprig fresh basil, leaves only
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1382 kJ / 330 kcal
- Protein
- 42 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 0.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lemon Chicken
25 min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min
Ginger sesame oil chicken
25 min
Sweet and sour pork ribs
40 min
Ginger Sesame Oil Chicken
25 min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min
Stir Fried Pork Belly Slices with Kimchi
30 min
Oil-free honey chicken wings
50 min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3u. 10min
Steamed Chicken with Dang Gui
1h 30min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.
Rice Wine Chicken
30 min