
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 garlic cloves
- 10 g fresh ginger root thinly sliced
- 10 g fresh chillies deseeded and cut into pieces
- 10 g sesame oil, toasted
- 800 g chicken legs, skin on, bone in cut into pieces (3-4 cm)
- 20 g rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 15 g dark soy sauce
- 15 g rock sugar
- 30 g light soy sauce
- 1 sprig fresh basil leaves only
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 330 kcal / 1382 kJ
- Protein
- 42 g
- Tuk
- 15 g
- Sacharidy
- 3 g
- Vláknina
- 0.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Braised Chicken with Mushroom
1 Std. 30 Min
Lemon Chicken
25 Min
Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon
1 Std. 50 Min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 Min
Ginger sesame oil chicken
25 Min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 Min
Steamed Pork Patty With Rice
25 Min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.
Nyonya Fish Maw Soup
1 Std. 10 Min
Sweet and sour pork ribs
40 Min
Braised pork belly
55 Min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min