Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g cooking oil
- 60 g onions, cut in slices
- 3 fresh shiitake mushrooms, cut in slices
- 1 fresh green chilli, cut in slices
- 1 pinch salt
- 1 pinch white pepper powder
- 20 g garlic cloves
- 2 cm fresh ginger
- 100 g pork belly, skinless, cut in thin slices (0.3 cm)
- 150 g kimchi (Korean fermented vegetable)
- 1 tbsp rice wine
- 1 tbsp gochujang (Korean chilli paste)
- 1 tbsp spring onions, white part only, chopped
- 3 - 4 drops sesame oil
- 1 tsp white sesame seeds, toasted, to garnish
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1499.3 kJ / 358.3 kcal
- Protein
- 5.9 g
- Sacharidy
- 21.5 g
- Tuk
- 27.8 g
- Vláknina
- 3.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sweet and sour pork ribs
40min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50 min
Steamed Chicken with Dang Gui
1h 30min
Salted Fish Pork Belly
30min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 min
Yam Rice
45min
Chai Buey
1h 45min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50min
Nyonya Fish Maw Soup
1h 10min
Pork Belly Cabbage Rice
45min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
White Radish Pork Rib Soup
3h