![Stir Fried Pork Belly Slices with Kimchi Stir Fried Pork Belly Slices with Kimchi](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/E71A85E6-DA4D-45D0-B849-90A198CC3C07/Derivates/b77dd8a5-b008-4d25-9da6-0eb0b811eb57.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g cooking oil
- 60 g onions, cut in slices
- 3 fresh shiitake mushrooms, cut in slices
- 1 fresh green chilli, cut in slices
- 1 pinch salt
- 1 pinch white pepper powder
- 20 g garlic cloves
- 2 cm fresh ginger
- 100 g pork belly, skinless, cut in thin slices (0.3 cm)
- 150 g kimchi (Korean fermented vegetable)
- 1 tbsp rice wine
- 1 tbsp gochujang (Korean chilli paste)
- 1 tbsp spring onions, white part only, chopped
- 3 - 4 drops sesame oil
- 1 tsp white sesame seeds, toasted, to garnish
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1499.3 kJ / 358.3 kcal
- Protein
- 5.9 g
- Sacharidy
- 21.5 g
- Tuk
- 27.8 g
- Vláknina
- 3.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 godz. 50 min
Yam Rice
45min
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40 min
Pineapple Pork Ribs
1h 10min
Salted Fish Pork Belly
30 min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 Min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Rice Wine Chicken
30 min
Pork Belly Cabbage Rice
45min
Chai Buey
1sa 45 dk
Braised pork belly
55min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50 min