Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
1 - 2
frische Chilischoten, entkernt
nebo 1 - 2 TL Pul Biber (Chiliflocken) - ½ Bund glatte Petersilie, ohne Stiele
- 100 g Knoblauchzehen (2-3 Knollen)
- 500 g Olivenöl, extra vergine
- 2 TL Salz
- 100 - 130 g Zitronensaft nach Geschmack
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1607 kJ / 384 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 42 g
- Vláknina
- 0.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta all´arrabiata
30 min
Tagliatelle mit Pilzen
1 Std.
Aglio e Olio
10 Min
Kartoffelsalat Badische Art
6u.
Frische Tomaten-Pasta
25 min
Spaghettini aglio olio mit Cherry-Tomaten
25 min
Tomatensauce
30 min
Tomaten-Knoblauch-Pasta
30 min
Conchiglie mit frischer Tomatensauce und Ziegenkäse
45 min
Balsamico-Senf-Dressing
5 Min
Knoblauch-Chili-Vinaigrette
5 Min
Bayrischer Kartoffelsalat
10 Min