Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Parmesan, in Stücken
Lasagneplatten
- ½ Bund Basilikum, ohne Stiele
- 200 g Mehl und etwas mehr zum Bestäuben
- 2 Eier
- 1 - 2 TL Öl
- 1 ½ TL Salz
- Wasser zum Kochen der Nudeln
Bolognese-Sauce
- 250 g Gemüse (z.B. Zwiebel, Sellerie, Möhre), in Stücken
- 60 g Olivenöl
- 600 g Hackfleisch, gemischt, grob zerzupft
- 400 g stückige Tomaten, aus der Dose
- 60 g Weißwein
- 1 - 1 ½ TL Salz, nach Geschmack
- ½ - 1 TL Pfeffer, nach Geschmack
- ¼ TL Cayenne-Pfeffer, gemahlen
Béchamelsauce und Fertigstellung
- 40 g Butter, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 40 g Mehl
- 500 g Milch
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Muskat
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3494 kJ / 834 kcal
- Protein
- 42 g
- Sacharidy
- 47 g
- Tuk
- 51 g
- Vláknina
- 4.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sauce all'amatriciana
20min
Zitronenkuchen
4 Std.
Kaiserschmarrn
35min
Béchamelsauce
10 Min
Lasagne
2 godz. 20 min
Käsespätzle
1sa 10 dk
Sommer-Lasagne
1h
Pfannkuchen mit Chilifüllung
45min
Nudel-Hack-Auflauf
2 Std.
Kartoffelgratin XXL
1h 30 min.
Lasagne mit Parmesan-Béchamelsauce
2 godz. 20 min
Käsekuchen
4 godz. 30 min