Zařízení & příslušenství
Sambhar (Vegetable Dhall)
Příprava 5min.
Celkový 50min.
8 portions
Suroviny
-
toor dhall150 g
-
garlic cloves10
-
salt2 ½ tsp
-
water750 g
-
ghee3 tbsp
-
cumin seeds½ tsp
-
mustard seeds½ tsp
-
fenugreek seeds1 pinch
-
dried chillies soaked to soften3
-
curry leaves1 sprig
-
shallots250 g
-
asafoetida powder½ tsp
-
potatoes cut in cubes350 g
-
long beans cut in 4 cm length50 g
-
round purple eggplants ( approx. 1) , cut in cubes200 g
-
carrots cut in 4 cm length80 g
-
tomatoes cut in quarters250 g
-
cauliflower100 g
-
sambhar powder2 tbsp
-
vegetable stock powder1 tsp
-
coriander leaves chopped2 sprigs
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
661.3 mg
Protein
42.4 g
Kalorie
3713.9 kJ /
887.7 kcal
Tuk
13.2 g
Vláknina
53.3 g
Nasycený tuk
2.8 g
Sacharidy
180.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Our Kitchens are a Window to the World
40 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Guacamole
Keine Bewertungen
Indonesian yellow spice paste
40 Min
Lemon Rice
15 Min
Skinny Lemon Ginger Sour
15 Min
Pizza with Cashew Mozzarella (Matthew Kenney)
12 Std. 50 Min
Sambhar Masala
25 Min
Pepper rasam
15 Min
Barbecued Mexican street corn
Keine Bewertungen
Vegetable Sambar
35 Min
Potato Peratal
40 Min
Prawn Biryani
1 Std. 15 Min
Pour Over Coffee
5 Min