Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Walnut Arugula Pesto
- 3 oz walnuts
- 5 oz vegan Parmesan cheese, cut into pieces
- 2 oz extra virgin olive oil
- 3 oz baby arugula
- 3 oz fresh baby spinach
- 1 oz lemon juice
- ¼ tsp salt, to taste
Roasted Vegetables
- 4 ½ oz red beets, peeled and cut into wedges
- 6 oz red onions, cut into wedges
- 10 oz butternut squash, peeled, cubed (2 in.)
- 10 oz kabocha squash, cubed (2 in.)
- 12 oz sweet potatoes, peeled and cubed (1 in.)
- 3 oz extra virgin olive oil, divided
- 15 oz cabbage, sliced (1 in.)
- fresh parsley leaves, to garnish
- fresh thyme, to garnish
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1728 kJ / 413 kcal
- Protein
- 9.1 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 31.4 g
- Nasycený tuk
- 3.4 g
- Vláknina
- 5.8 g
- Sodík
- 216.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Broccoli Stem Slaw
15 Min
Chickpea Ratatouille
1h
Kale Chips
40 min
Cream of Parsnips with Maple Syrup and Prosciutto
45 min
Tuscan White Bean Stew
1h
Keto Stuffed Acorn Squash
1 godz. 20 min
Miso Mushroom Toast with Tahini Yogurt
45 min
Green Shakshuka
40 min
Steamed Cod Over Greens
40 min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30min
Butternut and Cashew Curry with Black Rice
1h 15min
Spicy Shrimp and Quinoa Bowl
30min