
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Walnut Arugula Pesto
- 3 oz walnuts
- 5 oz vegan Parmesan cheese cut into pieces
- 2 oz extra virgin olive oil
- 3 oz baby arugula
- 3 oz fresh baby spinach
- 1 oz lemon juice
- ¼ tsp salt to taste
Roasted Vegetables
- 4 ½ oz red beets peeled and cut into wedges
- 6 oz red onions cut into wedges
- 10 oz butternut squash peeled, cubed (2 in.)
- 10 oz kabocha squash cubed (2 in.)
- 12 oz sweet potatoes peeled and cubed (1 in.)
- 3 oz extra virgin olive oil divided
- 15 oz cabbage sliced (1 in.)
- fresh parsley leaves to garnish
- fresh thyme to garnish
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 413 kcal / 1728 kJ
- Protein
- 9.1 g
- Tuk
- 31.4 g
- Sacharidy
- 29 g
- Vláknina
- 5.8 g
- Nasycený tuk
- 3.4 g
- Sodík
- 216.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Broccoli Red Lentil Soup
25min
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20min
Mushroom and Wild Rice Soup
30min
Butternut and Cashew Curry with Black Rice
1hod. 15min
Green Goddess Salad
10min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Chopped Asian Salad
20min
Mushroom Ragu with Zoodles
40min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40min
Chickpea Ratatouille
1hod.
Chopped Cauliflower Chickpea Salad with Oregano Vinaigrette
20min
Lentil Salad
35min