
Zařízení & příslušenství
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
Příprava 15min
Celkový 45min
8 portions
Suroviny
Walnut Arugula Pesto
-
walnuts3 oz
-
vegan Parmesan cheese cut into pieces5 oz
-
extra virgin olive oil2 oz
-
baby arugula3 oz
-
fresh baby spinach3 oz
-
lemon juice1 oz
-
salt to taste¼ tsp
Roasted Vegetables
-
red beets peeled and cut into wedges4 ½ oz
-
red onions cut into wedges6 oz
-
butternut squash peeled, cubed (2 in.)10 oz
-
kabocha squash cubed (2 in.)10 oz
-
sweet potatoes peeled and cubed (1 in.)12 oz
-
extra virgin olive oil divided3 oz
-
cabbage sliced (1 in.)15 oz
-
fresh parsley leaves to garnish
-
fresh thyme to garnish
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
413 kcal /
1728 kJ
Protein
9.1 g
Tuk
31.4 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
5.8 g
Nasycený tuk
3.4 g
Sodík
216.2 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Eating Well Healthy Gut
8 recepty/-ů
USA
USA