Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Walnut Arugula Pesto
- 3 oz walnuts
- 5 oz vegan Parmesan cheese, cut into pieces
- 2 oz extra virgin olive oil
- 3 oz baby arugula
- 3 oz fresh baby spinach
- 1 oz lemon juice
- ¼ tsp salt, to taste
Roasted Vegetables
- 4 ½ oz red beets, peeled and cut into wedges
- 6 oz red onions, cut into wedges
- 10 oz butternut squash, peeled, cubed (2 in.)
- 10 oz kabocha squash, cubed (2 in.)
- 12 oz sweet potatoes, peeled and cubed (1 in.)
- 3 oz extra virgin olive oil, divided
- 15 oz cabbage, sliced (1 in.)
- fresh parsley leaves, to garnish
- fresh thyme, to garnish
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1728 kJ / 413 kcal
- Protein
- 9.1 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 31.4 g
- Nasycený tuk
- 3.4 g
- Vláknina
- 5.8 g
- Sodík
- 216.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Green Bean Gremolata
25 min
Chopped Cauliflower Chickpea Salad with Oregano Vinaigrette
20 min
Mushroom Ragu with Zoodles
40 Min
Spinach Dumplings in Tomato Ragout
1 Std.
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Chickpea Ratatouille
1 Std.
Keto Stuffed Acorn Squash
1 Std. 20 Min
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
1 Std. 10 Min
White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts
55min
Pumpkin Chili
50min
Lentil Salad
35min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30 min