辣味鷹嘴豆雞肉咖哩

Žádné hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 30min.
3 人份

Suroviny

  • 茄子 日本種,切丁 (1.5 公分)
    200 克
  • 乾燥奧勒岡
    1 大匙
  • 洋蔥
    100 克
  • 蒜頭
    2 粒
  • 切片 (0.2 公分)
    10 克
  • 橄欖油 plus 1 tbsp for drizzling
    30 克
  • 去皮去骨雞胸肉 切條 (1 公分)
    250 克
  • 薑黃粉
    3 - 5 小撮
  • 葛拉姆瑪薩拉 (印度綜合香料)
    1 茶匙
  • 乾辣椒碎
    ¼ 茶匙
  • 麵粉
    1 大匙
  • 濃縮番茄泥
    15 - 20 克
  • 蔬菜高湯 (詳見要訣)
    200 克
  • 罐裝鷹嘴豆 (1 罐),瀝乾
    250 - 260 克
  • 原味優格
    150 克
  • 黑胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 新鮮香菜 略切,裝飾用

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 1020.3 mg
Protein 32 g
Kalorie 1851.7 kJ / 442.6 kcal
Tuk 19.6 g
Vláknina 9.6 g
Nasycený tuk 3.2 g
Sacharidy 36 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...