Zařízení & příslušenství
Gevulde Tomaten met Shakshuka, Mozzarella en gepocheerde Eieren
Příprava 15min.
Celkový 30min.
4 portie
Suroviny
-
vleestomaten ongeveer 4 stukken, 200 g en 9 cm elk800 g
-
peterselie, vers3 - 5 takjes
-
teentjes knoflook2
-
sjalot gehalveerd80 g
-
olijfolie30 g
-
rode paprika in stukken gesneden (3 cm)250 g
-
paprika, gerookt, gemalen½ tl
-
groentebouillon poeder1 tl
-
chilipoeder½ tl
-
zout1 tl
-
quinoa 4 minuten kooktijd15 g
-
mozzarella geraspt100 g
-
4 kwartel eiereneieren klein formaat4
-
zwarte peper, gemalen3 - 4 snuifjes
-
flatbread4 stukken
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portie
Sodík
1450.2 mg
Protein
24 g
Kalorie
2343.6 kJ /
560.2 kcal
Tuk
27.4 g
Vláknina
6.2 g
Nasycený tuk
7.4 g
Sacharidy
55.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Ready, Set, Cook!
8 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Pasta met Pecorino, Vijgen en Pancetta
25min.
Hertenzadel met Veenbessencompote, Champignonknoedels en rode Kuri-pompoen
Žádné hodnocení
Kip Fricassee met Asperges
1hod.
Menu: Broccoli en Edamame Soep met Gorgonzola, Zalm met Groenten en Dillesaus
Žádné hodnocení
Pulled barbecue jackfruit
25min.
Romige Pasta Risottata met Pompoen, Scamorza en Pecorino
Žádné hodnocení
Zalm en koolsla broodbeleg
15min.
Kikkererwten shoarma salade bowl
40min.
Kabeljauwsoep met Spinazie
40min.
Krokante Parmezaanse Zalm met Groenten en Citroenroomsaus
Žádné hodnocení
Mediterraans Rozemarijnbrood
1hod. 55min.
Gebakken Zalm met romige Prei-Courgettesaus
25min.