Farfalle w sosie gorgonzola z gruszką i orzechami

3.8 33 rating
Příprava 10min.
Celkový 25min.
1 porcja

Suroviny

  • 25 g orzechów włoskich, łuskanych
  • 1000 g wody
  • 15 g oliwy z oliwek
  • 1 łyżeczka soli
  • 80 g makaronu, suchego, typu farfalle
  • 80 g gruszki bez gniazd nasiennych, pokrojonej na kawałki
  • 50 g sera gorgonzola podzielonego na kawałki
  • 50 g śmietany, min. 30% tłuszczu
  • 1 szczypta pieprzu czarnego, mielonego

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porcję

Sodík 2955.4 mg
Protein 28.9 g
Kalorie 4072.3 kJ / 973.3 kcal
Tuk 55.7 g
Vláknina 7.4 g
Nasycený tuk 23.4 g
Sacharidy 92.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...