Merluza con beurre blanc al limón

4.0 4 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 20min.
6 raciones

Suroviny

Merluza al vapor
  • 200 g de agua
  • 2 ramitas de tomillo fresco
  • 900 g de lomos de merluza fresca con piel (6 lomos de aprox. 150 g c/u)
  • 6 pellizcos de sal
  • 6 pellizcos de pimienta molida
Beurre blanc
  • 2 chalotas
  • 60 g de vino blanco
  • 20 g de zumo de limón
  • 220 g de mantequilla fría
Para servir
  • cebollino fresco picado (para espolvorear)
  • 6 rodajas de limón

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 ración

Sodík 236.8 mg
Protein 27.6 g
Kalorie 1714 kJ / 410 kcal
Tuk 30.8 g
Vláknina 0.7 g
Nasycený tuk 19 g
Sacharidy 4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...