Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Forellenklößchen
- 3 Stängel Dill, abgezupft
- 300 g Forellenfilet, geräuchert (ca. 6 Filets)
- 100 g Sahne
- 1 Ei
- 1 Prise Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 1 TL Zitronensaft
Schaumsuppe und Fertigstellung
- 1 Zwiebel (ca. 60 g), halbiert
- 30 g Butter
- 1 Kopfsalat, in Stücken, ohne Strunk
- 600 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 120 g trockener Weißwein
- 100 g Crème fraîche
- 100 g Sahne
- 1 TL Worcester-Sauce
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 20 g Speisestärke
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1867 kJ / 446 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 34 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Porree-Meerrettich-Cremesuppe
50 min
Meerrettichsuppe mit geräucherter Forelle
30 min
Radieschenblättersuppe
40 min
Ravanello Tonnato
20min
Wirsingcremesuppe mit Weißwein
45 min
Grüne Salatsuppe
40 min
Rote-Bete-Sülzchen mit Schmandsauce
6h 15min
Grünkohlsuppe mit Salami-Zwiebel-Topping
45 min
Fenchelrahmsuppe mit Stremellachs
35 min
Apfel-Porree-Cremesuppe
55 min
Kohlrabi-Cremesuppe mit Räucherlachs
40 min
Meerrettichsuppe
45 min