Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 Stängel Petersilie, abgezupft
- 3 Stängel Kerbel, abgezupft
- 10 Radieschen, halbiert
- 2 Äpfel, in Stücken
- 1 rote Zwiebel, halbiert
- 100 g Gewürzgurken, in Stücken
- 1 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 Prise Zucker
- 1 EL Zitronensaft
- 30 g Milch
- 250 g Saure Sahne
- 500 g Wasser
- 800 g Drillinge, mit Schale
- 8 Matjesfilets
- 4 Stängel Dill, abgezupft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2935 kJ / 699 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 43 g
- Tuk
- 43 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chicoréesalat mit Orangen und Joghurt-Schnittlauchdressing
15 Min
Pfeffermakrelen-Suppe
35 Min
Glückstädter Matjestopf
3 Std. 30 Min
Schwarzwurzeln mit Curry-Hollandaise
1 godz.
Matjes mit Radieschensalat
50 min
Lauwarmer Spargelsalat mit Reibekuchen
1 godz. 40 min
Spargel mit Bozner Sauce
1h 25min
Matjes-Salat mit Pflaumendressing
45 Min
Spargel-Flammkuchen mit Kräutersauce und Schinken
1 godz. 40 min
Matjes-Apfel-Ragout mit Eisbergsalat
15 Min
Fenchelgemüse
30 Min
Heringsstipp mit Drillingen
1 godz.