Zařízení & příslušenství
滑蛋蝦仁豆腐煲
Příprava 10min.
Celkový 25min.
4 人份
Suroviny
-
蝦仁150 克
-
青蔥2 支
-
糖¼ 茶匙
-
米酒1 茶匙
-
香油¼ 茶匙
-
蒜頭1 粒
-
油15 克
-
高湯200 克
-
鹽¼ 茶匙
-
雞蛋豆腐 (一盒),切塊300 克
-
太白粉1 茶匙
-
水2 大匙
-
蛋3 顆
-
香油
-
白胡椒粉1 小撮
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
304.2 mg
Protein
19.1 g
Kalorie
798.9 kJ /
190.9 kcal
Tuk
11.5 g
Vláknina
0.2 g
Nasycený tuk
2 g
Sacharidy
2.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
極智烹飪 TM7
200 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan
簡單化為神奇美味
29 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan