滑蛋蝦仁豆腐煲

4.0 2 rating
Příprava 10min.
Celkový 25min.
4 人份

Suroviny

  • 蝦仁
    150 克
  • 青蔥
    2 支
  • ¼ 茶匙
  • 米酒
    1 茶匙
  • 香油
    ¼ 茶匙
  • 蒜頭
    1 粒
  • 15 克
  • 高湯
    200 克
  • ¼ 茶匙
  • 雞蛋豆腐 (一盒),切塊
    300 克
  • 太白粉
    1 茶匙
  • 2 大匙
  • 3 顆
  • 香油
  • 白胡椒粉
    1 小撮

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 304.2 mg
Protein 19.1 g
Kalorie 798.9 kJ / 190.9 kcal
Tuk 11.5 g
Vláknina 0.2 g
Nasycený tuk 2 g
Sacharidy 2.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...