Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 克 鹽味烤花生
- 15 克 蒜頭
- 30 克 香油
- 1 支 紅辣椒 (大型) ,切段約1公分
- 1 支 青蔥 ,切蔥花
- 1 大匙 白芝麻
- 30 克 蠔油
- 25 克 醬油
- 15 克 糖
- 2 大匙 白醋
- 2 大匙 烏醋
- 1630 克 水
- 200 克 韓式冬粉 ,寬粉
- 80 克 新鮮綠豆芽
- 80 克 小黃瓜 ,切絲
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 1583.4 kJ / 378.8 kcal
- Protein
- 11.5 g
- Sacharidy
- 28.6 g
- Tuk
- 26.2 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 4.2 g
- Sodík
- 1642.3 mg