Zařízení & příslušenství
酸辣拌韓式冬粉
Příprava 15min.
Celkový 30min.
2 人份
Suroviny
-
鹽味烤花生50 克
-
蒜頭15 克
-
香油30 克
-
紅辣椒 (大型) 切段約1公分1 支
-
青蔥 切蔥花1 支
-
白芝麻1 大匙
-
蠔油30 克
-
醬油25 克
-
糖15 克
-
白醋2 大匙
-
烏醋2 大匙
-
水1630 克
-
韓式冬粉 寬粉200 克
-
新鮮綠豆芽80 克
-
小黃瓜 切絲80 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
1642.3 mg
Protein
11.5 g
Kalorie
1583.4 kJ /
378.8 kcal
Tuk
26.2 g
Vláknina
4.2 g
Nasycený tuk
0 g
Sacharidy
28.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
亞洲冷麵大集合
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan