Zařízení & příslušenství
洋蔥松子雞
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 40min.
4 人份
Suroviny
-
雞胸肉 切丁600 克
-
醬油10 克
-
糖5 克
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
鹽½ 茶匙
-
米酒10 克
-
松子30 克
-
洋蔥 切塊60 克
-
紅蘿蔔 切塊60 克
-
蒜頭10 克
-
油10 克
-
乾燥巴西利¼ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
36.152 g
Kalorie
1142 kJ /
272 kcal
Tuk
10.773 g
Vláknina
1.112 g
Sacharidy
8.188 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
台灣四季家常菜
71 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan