Creme de alface e ervilhas com vieiras

Creme de alface e ervilhas com vieiras

Žádné hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 45min.
8 doses

Suroviny

Óleo de aneto
  • aneto só as folhas (12 pés aprox.)
    60 g
  • óleo de grainha de uva
    200 g
Creme
  • chalotas
    2
  • alho-francês só a parte branca cortada em pedaços
    1
  • alface romana cortada em pedaços
    120 g
  • limão só a raspa
    1
  • manteiga s/ sal
    50 g
  • sal
    1 c. chá de
  • pimenta
    1 c. chá de
  • água
    500 g
  • caldo de legumes caseiro (ver dica)
    2 c. chá de
    1 cubo de caldo de legumes
  • ervilhas descongeladas
    600 g
  • azeite
    60 g
Vieiras
  • azeite
    1 c. sopa de
  • vieiras frescas e limpas
    24
  • Sal q.b. p/ temperar
  • Pimenta q.b. p/ temperar
  • aneto picados p/ guarnecer
    3 pés de

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 dose

Sodík 601.9 mg
Protein 14.3 g
Kalorie 2030 kJ / 485.2 kcal
Tuk 40 g
Vláknina 5.1 g
Nasycený tuk 7 g
Sacharidy 19.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...