Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g queijo da Ilha em pedaços
- 1500 g água
- 1 ½ c. chá de sal
- 1 fio de azeite
-
300
g massa tipo fusilli
nebo 300 g massa tipo penne - 150 g cebola
- 1 dente de alho
- 25 g aipo
- 500 g tomate maduro
- 30 g azeite
- 400 g beringela cortada em cubos
- 30 g vinho branco
- 100 g polpa de tomate
- 1 c. chá de açúcar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1290.5 kJ / 308.4 kcal
- Protein
- 10.2 g
- Sacharidy
- 49.1 g
- Tuk
- 8.1 g
- Nasycený tuk
- 2.1 g
- Vláknina
- 5.4 g
- Sodík
- 755.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Massa à italiana com pesto e tomate-cereja confitado (vegetariana)
30min
Goulash de chouriço com legumes, grão e massa
30min
Bolonhesa de frutos secos
35min
Cotovelos com bacalhau e hortelã
40min
Sopa Indonésia de noodles com almôndegas (Mie Bakso)
1u.
Legumes, caju e molho de manteiga de amendoim com arroz
45 min
Gnocchi de feijão-branco
1h 10min
Linguine com pesto de tomate e amêndoa
25min
Arroz cremoso vegetariano
25min
Penne com curgete e molho de feijão
35min
Arroz de vegetais e kimchi com ovo estrelado
50min
Massa preguiçosa
1u.