Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 - 280 g di acqua (vedere consigli)
- 15 g di lievito di birra fresco
-
30
g di miele
nebo 30 g di zucchero grezzo - 250 g di farina manitoba
- 250 g di farina integrale
- ½ cucchiaino di sale
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di nocciole, sgusciate
- 20 g di gherigli di noci
- 80 g di frutta essiccata mista (es. mirtilli, mele, albicocche,...) a pezzi
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 502.5 kJ / 120.1 kcal
- Protein
- 4.4 g
- Sacharidy
- 18.8 g
- Tuk
- 2.8 g
- Nasycený tuk
- 0.4 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 67.7 mg
Alternativní recepty
Pan brioche allo yogurt
5h 15min
Mezzaluna di pane al farro
3ωρ.
Panino ai semi di papavero (per 1 persona)
3ωρ.
Pane dolce con mirtilli rossi
5 Std. 30 Min
Pane integrale in cassetta
4 Std.
Parker rolls (Brioche allo yogurt)
7h
Panini alle noci e curcuma
4óra 40p
Pandolce variegato alla confettura
9 godz.
Pane alle banane, miele e mandorle
2 godz. 40 min
Pane integrale ai semi vari
4h 10min
Pane alle castagne
4 Std.
Pane valdostano noci, uvetta e fichi
6 godz.