Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 - 280 g di acqua (vedere consigli)
- 15 g di lievito di birra fresco
-
30
g di miele
nebo 30 g di zucchero grezzo - 250 g di farina manitoba
- 250 g di farina integrale
- ½ cucchiaino di sale
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di nocciole, sgusciate
- 20 g di gherigli di noci
- 80 g di frutta essiccata mista (es. mirtilli, mele, albicocche,...) a pezzi
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 502.5 kJ / 120.1 kcal
- Protein
- 4.4 g
- Sacharidy
- 18.8 g
- Tuk
- 2.8 g
- Nasycený tuk
- 0.4 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 67.7 mg
Alternativní recepty
Pane valdostano noci, uvetta e fichi
6 godz.
Pane integrale ai semi vari
4h 10min
Pan brioche allo yogurt
5h 15min
Panini al curry e ricotta
2h 35min
Roggenbrot (pane austriaco)
3h 30min
Torta integrale di mele
45 min
Biscotti integrali arancia e limone
1 godz. 30 min
Pane alle banane, miele e mandorle
2h 40min
Pane integrale in cassetta
4 godz.
Pane contadino ai cereali
7h
Pane di avena con semi di zucca
3 Std. 50 Min
Pane con farina di mais
5sa 5 dk