
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 140 g Parmesan cheese cut in pieces (2-3 cm)
- 200 g smoked cheese (e.g. smoked scamorza, smoked Edam cheese), cut in pieces (4-5 cm)
Filling
- 1 garlic clove
- 20 g extra virgin olive oil plus extra for greasing
-
300
g fresh artichoke hearts
nebo 300 g canned artichoke hearts drained - 100 g white wine
- 100 g ricotta cheese
- 2 eggs
- 1 tsp salt
- 2 pinches freshly ground black pepper
- 16 dried cannelloni tubes (approx. 180 g)
Tomato sauce
- 40 g celery stalk cut in pieces
- 30 g onion
- 40 g carrot cut in pieces
- 1 garlic clove
-
400
g canned tomatoes
nebo 400 g ripe tomatoes cut in pieces (3-4 cm) - 200 g water
- 1 pinch sugar
- 1 tsp salt
- 1 pinch freshly ground black pepper
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 715 kcal / 2997 kJ
- Protein
- 39 g
- Tuk
- 39 g
- Sacharidy
- 40 g
- Vláknina
- 12.2 g
Alternativní recepty
Berry Mousse
4hod. 50min
Cream Cheese Spread with Radishes
5min
Fresh fruit tart (Thermomix®️ Cutter, TM6)
Žádné hodnocení
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1hod. 10min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2hod. 20min
Steamed Molotof
30min
Green bean bundles, potatoes and thyme butter
50min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1hod. 10min
Lasagne-style Courgette Bake (TM5)
Žádné hodnocení
Duchess casserole with vegetables
1hod. 15min
Orange Liqueur Zabaglione
15min
Potato and vegetable purée
45min