Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 10 g di lievito di birra fresco
- 10 g di olio di oliva
- 100 g di acqua + q.b.
- 300 g di farina
- 200 g di farina di grano duro
- 100 g di farina di forza (manitoba)
- 1 cucchiaino di sale
Farcia e termine della preparazione
- 800 g di cipolle bianche in quarti (1000 g se da pulire)
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 20 pomodori ciliegino in quarti
- 20 olive nere denocciolate
- 15 g di capperi sotto sale dissalati
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1439 kJ / 344 kcal
- Protein
- 10.2 g
- Sacharidy
- 64 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 4.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Focaccia di patate
2 Std. 50 Min
Focaccia con la crescenza
1 Std. 45 Min
Quiche di patate e cipolle
55 Min
Torta salata ai peperoni, melanzane e capperi
1 godz. 30 min
Quiche di zucchine e prosciutto cotto
1h 20min
Focaccia di Carnevale salentina
3sa 40 dk
Quiche salata ai carciofi
1h 20min
Focaccia alle melanzane
1 godz. 50 min
Girelle al basilico con melanzane e Feta
8h
Quiche ai formaggi e erba cipollina
1h 20min
Calzone pugliese alle cipolle
2h 30min
Panzerotti gustosi ai peperoni
1 godz. 50 min