Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 10 g di lievito di birra fresco
- 10 g di olio di oliva
- 100 g di acqua + q.b.
- 300 g di farina
- 200 g di farina di grano duro
- 100 g di farina di forza (manitoba)
- 1 cucchiaino di sale
Farcia e termine della preparazione
- 800 g di cipolle bianche in quarti (1000 g se da pulire)
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 20 pomodori ciliegino in quarti
- 20 olive nere denocciolate
- 15 g di capperi sotto sale dissalati
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1439 kJ / 344 kcal
- Protein
- 10.2 g
- Sacharidy
- 64 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 4.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Focaccia alle melanzane
1 Std. 50 Min
Torta salata lucana
1h 10 min
Calzone pugliese alle cipolle
2u. 30min
Involtini di pasta fillo con melanzane, ricotta e olive
1 Std.
Torta di pane salata
55 min
Zuccottini di melanzane
45 min
Quiche di patate e cipolle
55 min
Quiche di spinaci e arance di Sicilia
45 min
Sfogliata ai funghi
1u. 40min
Torta salata di zucca e spinaci
1 Std. 50 Min
Peperoni ripieni di riso
1h 30min
Strudel di verdure
2h