
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Sugo ai funghi porcini
- 1 scalogno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 20 g di funghi porcini secchi precedentemente ammollati in acqua fredda per 20 minuti (filtrare e conservare l'acqua di ammollo)
- 350 g di funghi porcini freschi a fette
- 80 g di pomodori pelati a tocchetti
- 1 pizzico di sale
Riso
- 100 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 1 scalogno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso Carnaroli
- 60 g di vino bianco secco
- 800 g di acqua calda
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
- ½ - 1 cucchiaino di sale
- 20 g di burro a pezzi
Terminare la preparazione
- 30 g di burro + q.b.
- 200 g di prosciutto cotto a fette (spesse 2 mm circa)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 471 kcal / 1971 kJ
- Protein
- 19.7 g
- Tuk
- 23.7 g
- Sacharidy
- 44.6 g
- Vláknina
- 2.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tortiglioni pasticciati alle verdure
1hod.
Pappardelle ripiene di piselli
2hod. 25min
Focaccia a sorpresa
2hod.
Quiche Lorraine (senza glutine)
2hod.
Ghirlanda centrotavola
5hod. 5min
Pizzo Salentino con la gialletta
3hod. 30min
Bomboloni salati
3hod. 20min
Risotto affumicato
35min
Risotto alla castellana
35min
Risotto con salsiccia e piselli
40min
Risotto funghi, salsiccia e olive
35min
Focaccia pugliese
1hod. 10min