Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Sugo ai funghi porcini
- 1 scalogno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 20 g di funghi porcini secchi, precedentemente ammollati in acqua fredda per 20 minuti (filtrare e conservare l'acqua di ammollo)
- 350 g di funghi porcini freschi a fette
- 80 g di pomodori pelati a tocchetti
- 1 pizzico di sale
Riso
- 100 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 1 scalogno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso Carnaroli
- 60 g di vino bianco secco
- 800 g di acqua calda
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
- ½ - 1 cucchiaino di sale
- 20 g di burro a pezzi
Terminare la preparazione
- 30 g di burro + q.b.
- 200 g di prosciutto cotto a fette (spesse 2 mm circa)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1971 kJ / 471 kcal
- Protein
- 19.7 g
- Sacharidy
- 44.6 g
- Tuk
- 23.7 g
- Vláknina
- 2.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pastaragia
25 Min
Saltimbocca alla romana
25 Min
Bianco e nero con noci e miele
3 Std. 20 Min
Tagliatelle con salsa alla melagrana
40 Min
Bicchiere di polenta con ragù
1h 45min
Crescia sfogliata urbinate
1h 30min
Rosette al radicchio
2 Std.
Cuori di lattuga con peperoni caramellati e pollo
45 Min
Cavatelli pomodori e caciocavallo
1h 30min
Corona di pan di pizza
4 Std.
Focaccia a sorpresa
2 Std.
Piccoli polpettoni in crosta
1 Std. 10 Min